dissabte, 9 de març del 2013

ARA CHÁVEZ SOM TOTES!!



Des del dolor per la notícia de la defunció del president Hugo Chávez, volem manifestar més que mai, el nostre suport a la revolució. La constitució bolivariana, de la que es va dotar de manera participativa i unànime el poble de Veneçuela, indica quin és el camí a seguir a partir d'ara:  convocatòria de noves eleccions on només   aquest poble, està cridat a decidir. Cap altra voluntat que no sigui la seva torçarà el camí que s'ha proposat: la participació democràtica i el socialisme aprofundint la revolució.

Dos funcionaris de l'ambaixada d'Estats Units tenen 24 hores per abandonar el país. Com a Xile, Argentina, Colòmbia, Hondures, Paraguai i un llarg etc. la política d'ingerència i desestabilització pretenia utilitzar-se, en aquests moments, també a Veneçuela.  S´equivoquen. Aquest país i Amèrica Llatina en general ja no és terreny dòcil per a les seves maniobres,  fa temps va deixar de ser el seu pati de darrera.
 Aquesta Revolució ha estat obra del poble bolivarià amb el lideratge de Chávez. És obra dels que es varen alçar el 27 de febrer, dels que van salvar al seu president electe aquelles jornades de l'11 al 13 d'abril, dels que van enfrontar l’ aturada petroliera i van guanyar la batalla del referèndum revocatori i una rere l’ altra totes les eleccions. En aquest camí vam aprendre i avui som multitud.
Convoquem a la unitat dels revolucionaris, de totes les bases i a tot el món a aquesta nova batalla. Cap ingerència a la voluntat  popular.
Descansi en pau el nostre president:
Ara Chávez som totes.
Barcelona 6 de març 2013


Pancarta desplegada per estudiants de l´UAB a l´edifici del consolat de Veneçuela a Barcelona

(comunicat en castellà)

Desde el dolor por la noticia del fallecimiento del presidente Hugo Chávez, queremos manifestar mas que nunca, nuestro apoyo a la revolución. La constitución bolivariana, de la que se dotó de manera participativa y unánime el pueblo de Venezuela, indica cual es el camino a seguir a partir de ahora: convocatoria de nuevas elecciones donde, solo ese pueblo, esta llamado a decidir.  Ninguna  voluntad, mas que la suya, torcerá el camino que se ha propuesto: la participación democrática y el socialismo profundizando la revolución.
Dos funcionarios de la embajada de Estados Unidos tiene 24 horas para abandonar el país. Como en Chile, Argentina, Colombia, Honduras, Paraguay y un largo etc. la política de injerencia y desestabilización pretendía utilizarse, en estos momentos, también en Venezuela. Se equivocaron, Este país y América Latina en general ya no es terreno dócil para sus maniobras, dejo hace tiempo de ser su patio trasero.
Esta Revolución ha sido obra del pueblo bolivariano con el liderazgo de Chávez. Es obra de los que se alzaron el 27 de febrero, de los que salvaron a su presidente electo aquellas jornadas del 11 al 13 de abril, de los que enfrentaron el paro petrolero y ganaron la batalla del referéndum revocatorio y una tras otra todas las elecciones. En este camino aprendimos y hoy somos multitud.
Convocamos a la unidad de los revolucionarios, de  todas las bases y en todo el mundo a esta nueva batalla. Ninguna injerencia a la voluntad popular. Descanse en paz nuestro presidente.
Ahora Chávez somos todas.
Barcelona 6 de marzo 2013