dilluns, 21 de gener del 2013

EL 23 DE GENER PRENDREM ELS CARRERS DE CARACAS




Vagi per davant, el nostre desig d'una ràpida recuperació per al President Hugo Chávez, reelegit perquè segueixi al capdavant del procés revolucionari a Veneçuela, així com la salutació al Vicepresident Nicolás Maduro i a tot el Consell de Ministres ratificats pel Tribunal Suprem de Veneçuela.

L' OEA, 20 països presents en la presa de possessió i sobretot la sentència del poder judicial independent no deixen dubtes de la impecable legitimitat democràtica del govern triat majoritàriament en les darreres eleccions.

Malgrat això, aquest 23 de gener l'oposició crida a manifestar-se en rebuig a l'aval del Suprem a la continuïtat del Govern. Aquest dia   es  commemora la caiguda de la dictadura de Marcos Pérez Jiménez, dictador entre 1952 i 1958, any en el qual va ser deposat per un alçament cívic militar.

Continuen així en els seus intents de disfressar les seves posicions antidemocràtiques apropiant-se dels símbols i dates que formen part de la identitat popular. Immediatament i en resposta, el PSUV, les organitzacions que formen part del Pol Patriòtic i els moviments populars han respost amb una crida a prendre Caracas en aquesta data pels quatre punts cardinals. La convocatòria es fa en suport a Chávez i a la Constitució.

La Assemblea Bolivariana de Catalunya, recolza aquesta mobilització i es mantindrà alerta perquè no es repeteixin maniobres que amb l'emparament mediàtic internacional, confonguin a l'opinió pública i intentin tornar per camins de violència a situacions com les del 13 d'abril del 2002 en què van ser derrotats per la mobilització popular.

Totes som Chávez


Assemblea Bolivariana de Catalunya 20/ 01/2013